Rundvlees van Hollandse kwaliteit!

Rundvlees is één van onze specialiteiten. Ons rundvlees komt van ‘dikbil’ runderen die opgroeien op groene Hollandse bodem. Zij voeden zich met vers gras en lekkere klavertjes. Mede daarom leveren Hollandse dikbilrunderen mooi mager vlees, smaakvol en botermals.

Keten Duurzaam Rundvlees

Wij leveren rundvlees van Keten Duurzaam Rundvlees. In deze keten wordt er veel van de veehouders verwacht wat betreft dierenwelzijn. Keten Duurzaam Rundvlees is gebaseerd op de volgende 4 transparante uitgangspunten.

  • Dierenwelzijn
  • Gehouden in Nederland
  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaamheid

Dit zorgt voor een heerlijk en verantwoord stukje vlees.
Kijk voor meer informatie op: www.ketenduurzaamrundvlees.nl

Een greep uit ons assortiment

  • Biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk
  • Zijlende
  • Staartstuk
  • Runderschnitzel
  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • Argentijnse steak
  • Runderrib-eye
  • Côte de boeuff
  • Argentijnse steak
  • Gemarineerde biefstukpuntjes
  • Carpacciofilet


  • Rosbief
  • Braadlappen
  • Bieflappen
  • Magere stooflapjes
  • Braadstuk
  • Runderpoulet
  • Hacheevlees
  • Entrecôte
  • Sirloin steak
  • Bavette
  • Pepersteak
  • Mediteraans biefstuksleetje
  • Carpaccio
  • Filet americain


Echt een aanrader voor liefhebbers van rundvlees is 'dry aged beef'. Het vlees wordt gerijpt in een speciale kast. Daardoor wordt het vlees super mals en intens van smaak. Nadat wij de ingedroogde harde korst eraf snijden komt er een prachtig stuk vlees, helderrood van kleur, tevoorschijn. Zeker het proberen waard! 

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.