Lamsvlees

Natuurlijk lekker!

Lamsvlees is vooral geliefd vanwege de malse structuur en de ziltige uitgesproken smaak. Het vlees van het lam is geschikt om te grillen, te braden of te stoven. De meest verkochte delen van het lam zijn de lamsbout en de lamskoteletjes. Deze zijn uitstekend geschikt om te braden of te roosteren. De lamsschouder kunt u braden of roosteren. De lamsribbetjes zijn lekker om te stoven. Lamsvlees is uitstekend te bereiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij hebben voor u altijd vers Hollands lamsvlees.

Een greep uit ons assortiment

  • Lamsbout
  • Lamslapjes
  • Lamskotelet
  • Lams frenched-racks
  • Lamsrollade
  • Lamsfilet

  • Lamsshoarma
  • Lamshaasjes
  • Lamszadel
  • Lamsragoutvlees
  • Lamspoulet
  • Lamskoteletjes

 

 

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.