Goed nieuws voor al onze gewaardeerde klanten! Vanaf nu worden de bestellingen bezorgd in een splinternieuwe en duurzame bus om ervoor te zorgen dat uw bestellingen met nog meer zorg en aandacht worden bezorgd. We streven ernaar om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook ons steentje bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Ziet u ons al voorbij rijden in de straat?
Tijdens de Slavakto vakwedstrijden, werd slagerij van de Ven uit Vlijmen bekroond met maar liefst 7 gouden oorkondes.
Bij de prijsuitreiking bleek dat het halen van een gouden bekroning niet niks is. Zo let een deskundige jury niet alleen op de smaak, maar ook op de samenstelling, geur, consistentie en natuurlijk het uiterlijk van het product.
Persbericht >>
Tijdens de Noordelijke Slagers Manifestatie, die gehouden werd op zaterdag 2 oktober jl., werd slagerij van de Ven uit Vlijmen bekroond met maar liefst 6 gouden oorkondes.
Persbericht >>
Trots zijn bij op het behalen van deze prijs voor onze Kip pasta carbonara salade. Kom ook de bekroonde salade proeven in de winkel!
Met een product van hoogwaardige kwaliteit heeft onderstaande inzender zich onderscheiden op de Slagersvakwedstrijd van de Noordelijke Slagers Manifestatie 2017.
Persbericht - Hallo Heusden
Wat Slagerij van Roessel in Waalwijk is, is Slagerij van der Ven voor Vlijmen en omstreken. Voor beide eigenaars van deze ambachtelijke slagerijen geldt dat de gastronomie er hoogtij viert. Topkwaliteit vlees en gerechten uit eigen keuken, met passie en vakmanschap bereid. Peter van Overbeek vertelt over de groei van Slagerij van der Ven, die hij in juni 1989 overnam, over prijzen winnen, trends, duurzaamheid en de supermarkt.
Zijn ‘Zaak Vol Smaak’ trekt tegenwoordig weer veel jonge ouders met kinderen, die bewust voor topkwaliteit kiezen, begaan zijn met het welzijn van dieren en de herkomst van het vlees willen weten.
Of u nu thuis bent, in de trein zit of door het dorp wandelt, met uw laptop, smartphone of tablet kunt u, vanaf nu, waar u ook bent, onze productinformatie inzien. Bent u benieuwd naar de samenstelling van onze producten of krijgt u een gast met een allergie te eten? Met 1 druk op de knop ontdekt u het zelf. Transparant en eerlijk, dat is waar Slagerij van de Ven voor staat.
Ontbreken er artikelen, dan horen wij dit graag van u!
Tijdens het Slager met Ster-gala op 17 november 2014. in Nijkerk, is Slagerij van de Ven bekroond met maar liefst 2 sterren!
De presentatie was deze avond in handen van Froukje de Both en het hele team van van de Ven reisde af naar Nijkerk.
Na de ontvangst begon de 'sterrenregen', waarbij het team vol spanning afwachtte hoeveel sterren er gewonnen zouden worden.
Het uiteindelijke resultaat; 2 sterren! Ondernemer Peter en vriendin Helen; 'Dit is de ultieme bekroning op ons werk!'
Kom snel kijken in onze winkel, u ervaart zelf waarom wij 2 sterren waard zijn. Tot snel!
Sinds kort hebben wij een nieuw en modern systeem voor het geven van productinformatie. Het vermeldt de ingrediënten, de (eventuele) allergenen en gebruikerstips zoals: bewaaradvies, bereidingstips en menusuggesties.
Op het systeem, genaamd 2c-IT (spreek uit: to see it), kan een gebruiker eenvoudig via een touchscreen scherm de gewenste productinformatie opzoeken en, indien gewenst, naar zichzelf e-mailen. Bovendien kan de informatie ook opgezocht worden via de website.
Met dit systeem wordt de voedselveiligheid verhoogd en kunnen consumenten zelf hun informatie inwinnen. Allergenen- en ingrediëntenvermelding is verplicht in de EU én noodzakelijk voor mensen met een voedselallergie.
Persbericht
Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs op 23 en 24 september in Amsterdam zijn de eiersalade, carpaccio filet, runderhachee, rundergoulash, runderstoofpotje en de Bossche bollen van Slagerij van de Ven aan de Akkerstraat 3 in Vlijmen door een deskundige jury beoordeeld en bekroond met goud (met ster). Om deze bekroning te krijgen, moet een product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat uit keurmeesters, worstmakers en leerlingen van het Slager Vakonderwijs.
Slagerij van de Ven in Vlijmen heeft tijden de Nationale Slagers Vakbeurs in Amsterdam hoge ogen gegooid.
Regelmatig worden onze producten door onafhankelijke keurmeesters gekeurd op hygiëne en smaak. Hieronder vindt u een paar van onze bekroonde producten met het commentaar van de keurmeesters.
Het Gildehoenconcept richt zich op het dierenwelzijn van de kippen. Doordat er minder dieren in de stallen lopen blijkt er veel minder antibiotica nodig te zijn. Dit is beter voor de dieren, en ook voor de consument. De Gildehoen is dus een stap naar een bewuster, diervriendelijker en betaalbaar kipproduct. Meer informatie over de Gildehoen vindt u op www.gildehoen.nl.
Wij leveren rundvlees van Keten Duurzaam Rundvlees. In deze keten wordt er veel van de veehouders verwacht wat betreft dierenwelzijn. Hieronder vindt u de 12 zekerheden van Keten Duurzaam Rundvlees.
Dit zorgt voor een heerlijk en verantwoord stukje vlees.
Kijk voor meer informatie op www.ketenduurzaamrundvlees.nl
Heyde Hoeve varken, verkozen tot het beste varken van Nederland! Van de Heyde Hoeve brengt u heerlijk en eerlijk varkensvlees met de smaak en kwaliteit van 'vrüger'. Het Heyde Hoeve varken is van het Duroc ras. Samen met het beste voer levert dat mals, sappig en smaakvol varkensvlees op. Het Heyde Hoeve varken is onlangs verkozen tot beste varken van Nederland!
De Heyde Hoeve staat voor een duurzame wijze van het houden van de varkens. Zo produceren wij groene stroom uit de afvalstoffen van onze boerderijen. Hiermee voorzien wij, naast energie voor het eigen bedrijf, ongeveer 10.000 huishoudens van groene stroom. Ook worden er mineralen teruggewonnen uit de varkensmest, waaronder fosfaat waarvan de voorraden in de wereld beperkt zijn. Het voer komt zoveel mogelijk uit de streek. Ook wordt de kringloop gesloten door het voeren van veel restproducten uit de voedingsmiddelenindustrie. Dit beperkt ook sterk de CO2-uitstoot voor de aarde.
De varkens die verkocht worden onder het merk 'Van De Heyde Hoeve' worden gehouden met respect voor het dierenwelzijn. Onze varkens hebben meer licht, lucht en ruimte. Wij gebruiken geen preventieve antibiotica en de biggen worden niet gecastreerd.
Wij, vier boeren uit Gerwen, Lierop, Someren en Oirschot, werken in een coöperatie samen. Samen exploiteren wij zo'n vijftien varkensbedrijven over heel Nederland. Samen kopen we bijvoorbeeld voer in en hebben we contact met één dierenarts. De Heyde Hoeve is een coöperatie van boeren en daarmee bent u verzekerd van heerlijk varkensvlees uit een eerlijke stal.
Kijk voor meer info op www.heydehoeve.nl
Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.